fredag 22. mars 2013

custom pc case

Forleden fikk vi inn et pc kabinett som var grått og trist :( og vi tenkte da.... hva kan gjøres med denne??? så da ble det custom case tid!! Inspirasjonen er vinter/kulde
her er resultatet:

 her har vi kuttet hull i bunnen av kabinettet og lag et like stort hull i en 6mm pleksi glass plate som skal være under kabinettet.
 
 
 
her er det tegnet opp et "hull" som vi skule kutte ut i den ene døren til kabinettet. det skal se ut som om du har "knust" inn et hull der.
h

 
 
 
 
 
 
 
Her kan du se at vi har brukt 2 komponent lim for å lime en rgb led strip inni hullet i pleksiglass platen som skal være under kabinettet. vi har også lagt kontakten mellom rgb kontaktene slik at fargen skal ligne på en is blå farge. 
 
 
 
 
Dette er et kretkort med veldig sterke røde led på som skal være i fronten (bak front en) på kabinettet


 
 
 
 
 
Når vi var ferdig å kutte i kabinettet så om lakerte vi hele kabinettet slik at det ble hvitt og det skulle da minne om et is kabinett med flamme i fronten. i det "knustehullet " i døren e det montert faste en pleksiglass late som har blitt lakert med en lakk som lager en frostet glass efekt, slik atdet ser ut som at det er kaldt inni kabinettet!
Her er det ferdige resultatet!!!!


 legg gjerne igjen en kommentar/ris/ros!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar