torsdag 6. september 2012

Vin eske

I dag har jeg laget er ny versjon av "vin eske" som man får kjøpt på butikk utsalget til Interiorgleder på Bønes i Bergen.

Framgangsmåten er slik:
begynn med å kappe et hul som er ca 6 cm bredt og ca 15 cm høyt.

Steg 2: dekke utsiden med det arket du ønsker, jeg valgte et av de nye Jule arkene fra Interiørgleder. (jeg bruker bare den røde dobbelsidige teipen som interiorgleder har, den er den sterkeste)
 
 
Steg 3:  Jeg ønsket når jeg lagde denne at den flasken med vin som vil stå inni skal kunne speile seg:).
så steg 3 er å dekke insiden'(untatt hullet) med et spesielt sølv ark som er helt mykt (et slags sølv ark folie) dette har de også hos Interiørgleder.   

Steg 4: Her har jeg kuttet ut et stykke på ca 8X20 cm i gjenomsiktig plast ark. Dette limer du på inn siden av hullet. Dette blir da "glasset" i vinduet.

 
 
Steg 5: i toppen av Røret så har jeg tatt et lag med dobbelside teip som jeg festet tauet/bondet som går rund røret i toppen som pynt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Steg 6: så pyntet jeg Lokket. siden er dekket med det samme jule arket som jeg brukter på selve vin esken. oppå så brukte jeg noe som kalles modeling paste (det lager en kunstig snø efekt som sitter fast der du påfører det. dette fåes også hos Interiørgleder)Steg 7: så var det tid for å lage døren. har skjerte jeg ut et stykke med målene  ca7,5X17 cm.
Så lagde jeg et panel av det arket som esken er dekket med. mellom dette panelet og basen la jeg magneter på høyre side og festet et lite hånd tak. på venstre side festet jeg 2 små hengslet. jeg festet "døren " til hengslene ved hjelp av noen splitt binders som passet til prosjektet. jeg gjorde det på samme måte når hangslene skulle festes på esken. (på de 2 bildene hvor du ser oppi røret, der ser du hvor jeg festet magnetene på insiden av røret.)


Her er noen bilder av det ferdige produktet :)

Om det er noen spørsmål så er det bare til å legge igjen en komentar så vil jeg svare fortes mulig:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar