fredag 27. april 2012

Her er oppdaten:)

Her er bilder av det jeg ville kalt xbox 2.0:) om det er noen spørsmål eller kommentarer så er det bare å skrive i kommentar feltet:) så vil jeg svare så fort jeg kan:) ps oppdateringen er : grønne led som lyser på gulvet, blåe led som lyser i kabinett, hvit led som lyser i fronten av kabinettet, montert 2 vifter til så nå er det 10 vifter:) osv:)

onsdag 25. april 2012

Oppdate på Xbox prosjektet:)

I kveld så vill det komme bilder av xboxen med oppdateringer:) stikkord er lys og innsyn ;)

fredag 20. april 2012

Mitt nye prosjekt:)

Mitt prosjekt som jeg har nå fortiden er http://www.youtube.com/watch?v=ie_kkbloQeE (jeg lager en make :) bare med 10 plater og ikke 16. hos meg så er de to nederste platene hvite, så de 2 neste er blå, der etter grønn, så gul og til slutt rød (altså det er lys dioder som lyser i de fargene :))

torsdag 19. april 2012

Vann dekor

I går kom jeg på et nytt prosjekt:) det prosjektet var .... En del har vell vært på den derre skobutikken Mani eller hva den no heter.... Den store M en i kassepunktet er jo ofte fylt med vann og bobler.... Så da ville jeg lage noe med det samme konseptet. Jeg tok en stor glassvase jeg hadde. En aquarie pumpe med lys og luftpumpe. Pumper plasserte jeg i bunnen og la noen steiner oppå som pynt der etter tok jeg vann i.. Dette ble resultatet..... (lyset byttet også farge:)) denne pumper tror jeg koster rundt 300 på dyrebutikker:) det nederste bildet viser hvordan det så ut uten lyset på oppi. det sorte strek greiene bak er ledninger og luftslanger til pumpen :) ble litt forvrengt på bildet men det ser litt bedre ut  in real life :) vasen er 70 cm høy og 23cm brei i toppen :)

mandag 16. april 2012

Xbox 1,3

Her er en oppdatering på Xbox prosjektet :) nå har jeg montert på en vifte på cpu'ens kjøleribbe slik at det skal holde seg på lav temperatur :) fordi jeg har hatt litt varmeproblemer..... Viften over cpu'en og 2 vifter til har blitt koblett opp med 12 v isteden for 5v de lager litt mere lyd:/ men det har blitt mye kallere inni kabinett :) Viften har også lys i seg:) for litt effekter :) og ja jeg har peilig på hvor de aller fleste ledningene går :) om det er noen spørsmål så er det bare til å skrive det i komentarfeltet og jeg vil svare så godt jeg kan :)
 så nå er det 7 vifter i kabinettet :) og det kommer kansje en liten til inn der :)


lørdag 14. april 2012

Xbox prosjekt oppdatering:)

Når jeg begynte på dette prosjektet så kjøpet jeg en ny pc strømmforsyning, jeg hadde litt problemer med å koble den til hovedkortet men i dag klarte jeg det:)

Med denne strømforsyningen så trenger jeg ikke å være redd for å få støt :)

Grunnen til at jeg har hatt litt problemer med dette prosjektet er at jeg har ikke funnet noen som har gjordt dette før:/ så jeg kunne ikke sjekke hva andre hadde gjordt:)

Her er noen bilder:)

Om det er spørsmål så er det bare til å skriv de i kommentar feltet og jeg vill svare så godt jeg kan:)

torsdag 12. april 2012

her er filmen om xboxen :) når den er ferdig :) sorry men engelsk er ikke en av mine sterkeste sider :p men det ble no greit :)
klikk her for å se filmen :)

En liten filmsnutt av Xbox prosjektet

Selve koblingen er ferdig:) så no gjenstår det bare å rydde opp i kablene. Og kansje montere noe lys greier inni der;) filmen kommer innpå senere:) så det er bare til å vente ;)

onsdag 11. april 2012

Et prosjekt som jeg holder på med er: jeg har en XBOX original (bilder er av en xbox originale). Etter en del gode spill år så begynte den å trøble seg. Så jeg fant ut at jeg skulle åpne den og finne ut av problemet. det vil komme bilder og oppdates om prosjektet senere.
 ( bildet er fra: http://thevideogamesystems.blogspot.com/2011/06/original-xbox.html)
Ja hmmmmmm. ja hva skal jeg skrive i min første innleg. hmmmmmmmmmm nei jeg kommer faktisk ikke på noe. men men. ja . jeg vil no bare si at: Hei! jeg takker for at du kom innpå min blogg:) her vil det komme innlegg om forskjellige ideer, prosjekter eller ting, som jeg enten har/lager eller som andre har laget som jeg lager likt til. jeg kommer mest sansynlig ikke til å lage et innlegg for dagen for jeg har jo annet å gjøre på :P men om jeg lager noe nytt eller noe så kommer det her :) ( det vil komme alt fra scrapbooking, gadgets, prosjekter, tips , triks osv :))